کارنامه آیلتس نمره هشــتیا !
صدها داوطلب با نمره 8.0 و حتی بالاتر آفرینشی هستند!
نمونه کارنامه آیلتس صدها زبانآموز آفرینش را در انتهای این صفحه ببینید!
کارنامه آیلتس یا Test Report Form Number به صورت مختصر IELTS TRF برگه ای است که نتیجه آزمون شما را نشان می دهد و به صورت دو نسخه رسمی و غیررسمی قابل مشاهده است. برای حفظ امنیت و حریم خصوصی افراد، مراکز برگزاری رسمی آزمون آیلتس (این صفحه) نتایج را به صورت تلفنی اعلام نمی کنند. همچنین امکان دریافت کارنامه از طریق ایمیل یا فکس نیز مقدور نیست؛ به همین منظور برای گرفتن کارنامه آیلتس باید کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشید.
مدت زمان انتشار نتایج آیلتس
کارنامه آزمون آیلتس کاغذی (Paper-Based-IELTS) تقریبا ۱۳ روز پس از آزمون، کارنامه آزمون آیلتس کامپیوتری (Computer-Delivered-IELTS) ۵ الی ۷ روز بعد و کارنامه آزمون آیلتس Life Skill نیز یک هفته پس از آزمون قابل مشاهده است.
عدم انتشار کارنامه آزمون آیلتس
درصورتی که افراد در هر چهار اسکیل آزمون آیلتس شرکت کرده باشند، برایشان کارنامه صادر می شود درغیر این صورت کارنامه ای صادر نمی شود. پس از گذشت دوسال، کارنامه آیلتس منقضی می گردد و امکان چاپ مجدد آن به هیچ عنوان وجود ندارد.
انواع کارنامه آیلتس
کارنامه آزمون آیلتس به دو صورت رسمی و غیر رسمی در دسترس است. کارنامه غیر رسمی صرفا برای اعلام نتایج است و ارزش قانونی ندارد. به طوری که مورد قبول موسسات و دانشگاه ها نیز نیست و صرفا داخل سایت IDP با وارد کردن مشخصات پاسپورت قابل مشاهده است. در مقابل کارنامه رسمی آیلتس یا همان IELTS TRF (در سمت چپ و قسمت پایین آن TRF Number قرار دارد.) است که برای مهاجرت تحصیلی، شغلی و … می توان از آن استفاده کرد.
چگونه و چه تعداد کارنامه آیلتس رسمی قابل دریافت است؟
در روز آزمون اسپیکینگ، شما یک بارنامه و پاکت پستی دریافت می کنید که باید آدرس دقیق پستی خودتان را بر روی آن نوشته و هزینه ی پست را پرداخت کنید؛ کارنامه ی شما یک روز بعد از قرار گرفتن نتایج بر روی سایت، تحویل پست داده می شود و طی 2-3 روز کاری به دست تان می رسد.
توجه داشته باشید که تنها یک نسخه از کارنامه آیلتس خود را می توانید به صورت فیزیکی دریافت کنید. به هیچ عنوان کارنامه المثنی صادر نمی شود، پس در حفظ و نگه داری آن دقت کنید.
ارسال کارنامه آزمون آیلتس توسط سنترهای برگزاری
در صورت درخواست افراد امکان ارسال کارنامه به شهر یا کشوری دیگر، موسسات یا دانشگاه ها به صورت نسخه چاپی نیز وجود دارد؛ ولی هزینه ارسال (هم داخلی وهم خارجی) به عهده داوطلبان است.
ارسال کارنامه به دانشگاه ها به صورت الکترونیکی
اگر دانشگاه یا موسسه ی آموزش عالی، از شما درخواست ارسال نتایج رسمی داشته باشد، این امر به دو صورت امکان پذیر است:
1- ارسال کارنامه آیلتس الکترونیکی از طریق سامانه ی برخط (ROs) که امکان دسترسی مستقیم دانشگاها یا موسسات به نتایج آیلتس را فراهم می کند.
2- در صورتی که موسسه یا دانشگاه مد نظر شما عضو این سیستم نباشد، می توان نتایج را از طریق پست ارسال کرد.
داوطلبانی که پس از دسامبر 2023 در آزمون آیلتس شرکت کرده اند، می توانند از طریق پنل شخصی خودشان در سایت IDP کارنامه ی الکترونیکی خودشان را برای 50 موسسه یا دانشگاه که عضو سیستم برخط (ROs) باشند؛ ارسال کنند.
هزینه کارنامه آیلتس
برای گرفتن کارنامه اصلی لازم نیست هزینه جداگانه ای پرداخت کنید. تا یک ماه پس از صدور اولیه کارنامه آیلتس نیز (اولین کارنامه بعد از اعلام نتایج توسط سنتر چاپ می شود روی کارنامه ها تاریخ پرینت نوشته می شود.) می توانید بدون پرداخت هزینه ی صدور مجدد تا ۵ کارنامه را برای موسسات، دانشگاه ها و سایر مراکز معتبر با پرداخت هزینه ی پستی ارسال کنید. پس از یک ماه باید مبلغ ۹۰ هزار تومان برای صدور هر کارنامه علاوه بر هزینه ی پست پرداخت کنید.
اعتبار کارنامه آیلتس
مدت زمان اعتبار کارنامه آیلتس ۲ سال است و پس از دو سال منقضی می شود. در این مدت، کارنامه در سایت IDP قابل مشاهده خواهد بود.پس از منقضی شدن کارنامه آیلتس اطلاعات داوطلب از روی سایت به صورت کامل برداشته می شود؛ مانند اینکه اصلا آزمون آیلتسی شرکت نکرده است.
آشنایی با برگه Test Report Form
قسمت بالایی کارنامه
در قسمت بالایی برگه، ماژول آزمون (Academic, General)، شماره سنتر (Center number)، تاریخ آزمون (Date) و شماره داوطلبی (Candidate number) نوشته شده است.
قسمت وسط کارنامه
در قسمت وسط کارنامه به ترتیب:
- نام خانوادگی داوطلب (Family Name)،
- نام داوطلب (First Name)،
- شناسه داوطلب (Candidate ID)
و در سطر بعدی به ترتیب از چپ به راست
- تاریخ تولد (Date Of Birth)،
- جنسیت (Sex) و
- Scheme Code که متن نوشته داخل این کادر بستگی به پاسخگویی شما به سوالات زیر هنگام ثبت نام آزمون دارد. (توجه داشته باشید که پاسخ هایتان روی نمره شما تاثیری ندارند.)
?Why are you taking the test
?Which country are you applying to/intending to go to
?What level of education have you completed
?How many years have you been studying English
سطر بعدی نیز،
- کشوری است که در آن امتحان می دهید (Country or Region of Origin)، اگر در کشور خودتان امتحان دهید این کادر خالی می ماند.
- ملیت داوطلب (Country of Nationality)
- و آخرین سطر، زبان اول (First Language) داوطلب است.
نمرات کارنامه آیلتس
در این بخش نمرات داوطلب به تفکیک اسکیل ها نوشته می شود. از چپ به راست به ترتیب:
- Listening(مهارت شنیداری),
- Reading(مهارت خواندن),
- Writing(مهارت نوشتاری),
- Speaking(مهارت مکالمه).
در ادامه، مجموع نمرات (Overall Band Score) که میانگین نمرات داوطلب است. در آخر نیز، سطح داوطلب براساس چارچوب مشترک زبان های اروپایی (CEFR) مشخص شده است.
بخش انتهایی کارنامه آزمون آیلتس
در این بخش مهر و امضای سنتر آزمون زده می شود و کادری به عنوان نظرات سرپرست آزمون (Administrator Comments) وجود دارد که عموما خالی است و چیزی در آن نوشته نمی شود. درنهایت، مهم ترین کادر کارنامه در کنار تاریخ قرار دارد که شماره کارنامه ( Test Report Form Number) در آن نوشته می شود.