ثبت‌نام کلاس‌های حضوری ترم آذر
هفت نکته ساده و بدیهی اما بسیار مهم برای همه سطوح

هفت نکته ساده و بدیهی اما بسیار مهم برای همه سطوح

  1.  در پاسخنامه لیسنینگ و ریدینگ حتی اگر یک حرف از کادر بیرون بزند، پاسخ غلط است.
  2.  پاسخ ها را میتوان با حروف بزرگ یا کوچک(حتی در اسامی خاص!) نوشت. پس با خیال راحت بنویسید و به خصوص در لیسنینگ که فکر کردن به پاسخ باعث از دست رفتن زمان سوالات بعدی میشود، به capitalization فکر نکنید.
  3. در ریدینگ پاسخ باید مستقیماً از برگه سوال کپی شود. شما حق تغییر گرامری ندارید، حتی در حد s سوم شخص یا ed گذشته. اگر میبینید که باید چیزی اضافه شود، یعنی پاسخ کلا غلط است.
  4. در لیسنینگ و ریدینگ فقط از مداد استفاده شود. در غیر این صورت پاسخ غلط محاسبه میشود.
  5.  میتوان به جای a.b.c.d. خود پاسخ را در برگه پاسخنامه نوشت. ولی به خاطر زمان بر بودن و احتمال غلط املایی توصیه نمیشود.
  6. میتوان به جای true, false, not given, از t, f, ng یا yes, no, not given استفاده کرد، هر چند این شلختگی در پاسخ دهی توصیه نمی شود، اما به هر حال نمره صحیح داده میشود.
  7. در لیسنینگ تا ده دقیقه پس از پایان اجرای سی دی فرصت انتقال مطالب به پاسخنامه را دارید، پس در حین گوش دادن به صدا نگران املا و گرامر نباشید مبادا آیتم های بعدی را از دست بدهید. در آن ده دقیقه آخر به املا و گرامر فکر کنید. دقت کنید که در ریدینگ مطلقاً خبری از این ده دقیقه نیست و پاسخ ها باید بلافاصله با املای درست به پاسخنامه منتقل شوند.
دقت بفرمایید مطالب فوق فقط در مورد لیسنینگ و ریدینگ بود، و نه رایتینگ.
نوشته های مرتبط