نکاتی مهم و ضروری در مورد ویزای تحصیلی آلمان

1
571
نکاتی مهم و ضروری در مورد ویزای تحصیلی آلمان

نکاتی مهم و ضروری در مورد ویزای تحصیلی آلمان

اگر قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارید،با ما همراه باشید تا در ادامه نکاتی مهم و ضروری در مورد اخذ ویزای تحصیلی این کشور را به شما گوشزد کنیم.

۱- برای درخواست ویزای دانشجویی هر شخص باید مبلغ ٨۶۴٠ یورو معادل ریالی به مدت یک روز یا بیشتر در حساب بانکی در ایران (هر بانک دلخواه) قرار دهد و یک نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک دریافت کند و به سفارت ارائه دهد.

۲- در بدو ورود به آلمان ، متقاضیان بایستی حداقل ٨۶۴٠ یورو به همراه داشته باشند ، زیرا ویزایی که سفارت صادر میکند ٣ ماه اعتبار دارد و بعد از ٣ ماه باید به ١ سال تمدید شود و برای تمدید ویزا این مبلغ باید در حساب بانکی بنام دانشجو در آلمان افتتاح شود.

۳- برخی از شهر ها در آلمان پس از ورود متقاضی مبلغ ٨۶۴٠ یورو را بلاک می کنند و فقط دانشجو مجاز به برداشت ۶۵٠ یورو در ماه می باشد، برخی شهر ها هم خیر و فقط یک روز کافیست که آن مبلغ جهت تمدید ویزا در بانک بماند.

۴- دانشجویانی که ابتدا بایستی دوره فشرده زبان آلمانی در آلمان بگذرانند ، در برخی شهر ها در طی دوره زبان اجازه کار نخواهند داشت.

۵- بجای ٨۶۴٠ یورو، اگر شخصی در داخل آلمان ساپورت مالی متقاضی را متقبل شود و یا دانشجو، بورسیه ای از آلمان داشته باشد ، لذا وی از ارائه ٨۶۴٠ یورو معاف است.

۶- در صورتیکه یکی از زوجین پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وی و فرزندان زیر ١٨ سال می توانند برای ویزای همراه نیز اقدام کنند و با هم وارد کشور آلمان شوند.

۷- همسری که ویزای همراه دریافت می کند اجازه کار نخواهد داشت.

۸- فرزندان اجازه تحصیل رایگان در آلمان را دارند.

۹- جهت اینکه خانواده ها درصد دریافت ویزایشان بالاتر برود، پیشنهاد می شود که زوجین هر دو نفر پذیرش تحصیلی داشته باشند و برای ویزای دانشجویی اقدام کنند و هر دو از یک دانشگاه.

۱۰- هزینه زندگی دانشجویی بصورت متاهلی ماهانه حدودا ١٠٠٠ یورو برآورد می شود و به ازای هر فرزند ٢٠٠ الی ٣٠٠ یورو ماهانه افزایش می یابد.

۱۱- در طول دوره تحصیل کلیه دانشجویان اجازه کار دارند به مدت هفته ای ٢٠ ساعت.

۱۲- به ازای هر ساعت کار دانشجویی یک دانشجو میتواند ساعتی ٨ یورو ( مینیمم ) درآمد داشته باشد .حدودا مینیمم دانشجویان می توانند ماهانه ۵٠٠ یورو درآمد داشته باشند که ٩٠٪‏ هزینه های زندگی دانشجویی را پوشش می دهد.

۱۳- دانشجویان اجازه کار در داخل و یا خارج از دانشگاه را دارا می باشند.

۱۴- کار دانشجویی می تواند هم مرتبط و هم غیر مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو باشد.

۱۵- پس از اتمام تحصیل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجویان فرصت یافتن شغل میدهد و از لحظه ای که دانشجویان کار پیدا میکنند، اگه ٣ سال با ویزای کاری زندگی کنند و به مدت ۶٠ ماه مالیات پرداخت کرده باشند (از شروع تحصیل) ، اقامت دائم دریافت خواهند کرد. مالیاتی که در دوران دانشجویی پرداخت می شود برای دریافت اقامت دائم بصورت نصف قابل محاسبه است.

۱۶- هزینه های زندگی در آلمان (ماهانه) ۶۵٠ یورو بطور متوسط می باشد.

۱۷- شهریه دانشگاه های آلمان در حد رایگان می باشد.(بین ترمی ٢٠٠ الی ۵٠٠ یورو)

۱۸- پروسه اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان تقریبا ٢ الی ٣ ماه زمان می برد.

۱۹- متقاضیانی که پذیرش دانشگاه ( آلمانی زبان دارند ) جهت اقدام برای ویزا حتما داشتن مدرک زبان آلمانی سطح B1 اجباری می باشد.

۲۰- بدیهیست تا زمانی که متقاضیان عزیز مدرک زبان آلمانی B1 را دریافت می کنند ، پذیرش تحصیلی باطل نخواهد شد و قابل تمدید می باشد.

۲۱- متقاضیانی که دارای پذیرش از پروگرام های انگلیسی زبان می باشند ، از ارائه مدرک زبان آلمانی سطح B1 به سفارت معاف می باشند.

۲۲- فقط متقاضیانی میتوانند برای پروگرام های انگلیسی زبان ( ارشد ) اقدام کنند که دارای معدل لیسانس بالای ١۴ باشند و معدلین زیر ١۴ از شانس بسیار ضعیفی برای گرفتن پذیرش انگلیسی زبان برخوردار هستند .

۲۳- متقاضیان لیسانس و ارشد ( آلمانی زبان ) که دارای معدل بالای ١٢ باشند امکان درخواست پذیرش برای آنها وجود دارد.

۲۴- متقاضیان دکترا فقط اخذ پذیرش به زبان انگلیسی انجام می گیزد و در خیلی از مواقع حتی نیاز به داشتن مدرک آیلتس یا تافل نمی باشد زیرا سطح زبان شما از طریق مصاحبه اسکایپ با استاد مربوطه بررسی خواهد شد.

۲۵- هزینه ویزای دانشجویی ۶٠ یورو می باشد.

نکاتی مهم و ضروری در مورد ویزای تحصیلی آلمان
Rate this post

1
ارسال دیدگاه جدید

1 تعداد دیدگاه‌ها
0 تعداد پاسخ به دیدگاه‌ها
0 دنبال کنندگان
 
پربحث ترین دیدگاه‌ها
داغترین دیدگاه‌ها
1 تعداد نویسندگان دیدگاه
  اشتراک در این دیدگاه  
اطلاع رسانی
سمیعی

با سلام
چند سایت دیگه همین مطالب رو خوندم ولی اونجا نوشته شده بود همراه دانشجو بدون محدودیت میتونه تو آلمان کار کنه! ولی شما نوشتید همراه اجازه کار نداره . کدوم درسته بالاخره ؟